Meer info

Entrepreneurs Afterwork avec Yvan Verougstraete (Medi-Market)

Entrepreneurs Afterwork
Yvan Verougstraete
Oprichter van Medi-Market

Via een gedeelde ervaring en kennis stelt de cyclus van de ‘Ondernemers-afterworks’ iedereen, zowel kaderleden als ondernemers, juniors en seniors, die al dan niet lid zijn van de Club, om van gedachten te wisselen en te profiteren van de ervaring van derden om wat afstand te nemen, hun ideeën te challengen en met anderen te delen, alsook inspirerende trajecten te ontdekken bij een hapje en een drankje.
Bruno Wattenbergh (senior adviser EY) et Michel Eeckhout (Hon. EVP Delhaize Group), de initiatiefnemers van deze ontmoetingen, zullen het debat modereren.

De gast van de dag is Yvan Verougstraete, de oprichter en CEO van Medi-Market, een van de recentste en bloeiendste succesverhalen van het land. De (para)farmaceutische keten haalde in 2018 een omzet van 80 miljoen euro. In 2020 mikt hij op 200 miljoen.

De groep groeide snel en telt vandaag 34 drogisterijen en 18 apotheken. Na de expertise inzake gezondheid te hebben gedemocratiseerd met de (para)farmacie, waagt Medi-Market zich nu aan het segment van de schoonheidssalons. En er is meer, want de groep begon onlangs aan de verovering van Italië en lonkt ook naar Frankrijk.

Programma:
18u15: welcome drink
18u30 stipt: start van de ontmoeting
22u: einde

Afterwork

30,00€ Inclusief BTW Leden   30,00€ Inclusief BTW Uitgenodigde niet-leden

Share this Post: